Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

L-aţi văzut? Poliţiştii sunt în căutarea unui bărbat din Răhău, dispărut de la domiciliu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu poliţiştii din Sebeş continuă cercetările pentru găsirea unui bărbat din Răhău, dispărut de la domiciliu din data de 1 martie 2015.

disparut RahauLa data de 13.03.2015, Politia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către un cetăţean din localitatea Răhău cu privire la faptul că în data de 1 martie a.c., un bărbat în vârstă de 35 de ani, care locuia împreună cu familia sa, a plecat cu bicicleta la plimbare şi nu s-a mai întors.

Poliţiştii au demarat activităţile de căutare a bărbatului dispărut, fiind făcute verificări la rudele sale şi în locurile pe care obişnuia să le frecventeze. Din cercetări a rezultat că bărbatul are un retard mintal, iar anterior dispariţiei a mai fost plecat de la domiciliu, revenind de fiecare dată.

CIRCHE ARGHIR-NICOLAE are următoarele semnalmente: înălţime – 1,71 m; greutate – 67 kg; corpolenţă – slab, părul castaniu, ochi albaştri, faţă ovală;

În ziua dispariţiei era încălţat cu bocanci negri din piele, pantaloni negri de stofă, bluză de culoare închisă şi vestă albastră cu inscripţia „Oprean”.

În cauză a fost dispusă urmărire la nivel naţional a persoanei dispărute de la domiciliu, iar cercetările sunt continuate în vederea depistării ei.

Persoanele care pot da relaţii sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tradiţii şi obiceiuri de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii. Cum a ajuns această zi liberă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Obiceiuri și tradiții de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii • Semnificația zilei de 1 Mai și scurte repere istorice. În anul 1889, Congresul Internaționalei Socialiste a decretat ziua de 1 mai ca Ziua Internațională a Muncii, în memoria victimelor grevei generale din Chicago, ziua fiind comemorată prin manifestații muncitorești. Cu timpul, 1 mai a devenit sărbătoarea muncii în majoritatea țărilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea