Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSM Bucureşti – Volei Alba-Blaj 0-3 *Performanță extraordinară: „Mica Romă” s-a calificat în marea finală!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj-CSM Bucuresti sem. bucurie45Volei Alba-Blaj a reușit o performanță extraordinară, calificându-se în finala mare a campionatului național, după victoria din deplasare cu CSM București, scor 3-0 (25-22, 25-17, 25-18)! Trupa lui Zakoc a eliminat în semifinale mult mai galonata grupare din Capitală, în minimum de meciuri, CSM-ul însemnând un club cu un buget de un milion de euro.

*Blajul e în sărbătoare

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Echipa din „”Mica Romă” a acces pentru prima dată în istorie în ultimul act, așteptându-și adversarul, ce se va decide joi, între Știința Bacău și CSM Târgoviște. O localitate cu numai 20.000 de locuitori face performanță și are șansa să se bată pentru titlul de campioană.

*Victorie fără replică!

Cu excepția începuturilor setului unu și trei, Blajul a condus în permanență ostilitățile în Sala „Unirea” din Dobroiești. Formația din „Mica Romă”, înființată acum 4 ani a fost stăpâna confruntării decisive. Cu o defensivă de fier și un căpitan, Adina Salaoru – la înălțime, vizitatoarele au repurtat o victorie remarcabilă.

Echipa din „Mica Romă” deţinea un avantaj de 2-0 la „general” după primele două partide din semifinale (3-0 şi 3-1) şi mai avea nevoie de un succes din următoarele întâlniri din capitală pentru a se califica în finala Diviziei A1 la volei feminin.

Volei Alba Blaj: Adina Salaoru, Tsvetelina Zarkova, Katja Medved (libero), Bojana Radulovic, Ivana Djerisilo, Roxana Ivanof, Ioana Nemţanu.

Lotul  Volei Alba Blaj: Adina Salaoru, Tsvetelina Zarkova, Katja Medved (libero), Bojana Radulovic, Martina Utla, Roxana Ivanof, Ioana Nemţanu; Ivana Djerisilo, Adina Stanciu, Jacqueline Souza, Natasha Matseichyk, Adriana Dudnic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea