Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Deák-Szilárd Levente nu renunță la șefia Casei Corpului Didactic Alba. Va participa la concursul organizat de MEN

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Actualul director al Casei Corpului Didactic Alba, Deák-Székely Szilárd Levente, în vârstă de 40 de ani, va participa la concursul organizat Ministerul Educației Naționale, în perioada 20 aprilie – 29 mai 2015, pentru a rămâne în fruntea acestei instituții.

DeakDeák Szilárd Levente are o vechime de 17 ani în învățământ, este profesor de matematică, a profesat la o singură instituție – Școala Gimnazială „Sebeș Pál” din Rimetea (unde a fost și director timp de 10 ani), titularizându-se în urma concursului din iulie 1997. El a terminat Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, are studii postuniversitare de informatică, absolvite la aceeași universitate. În anul 2008 a absolvit masteratul în Management Educaţional la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, fiind şi membru în Corpul Naţional de Experţi în Management Educaţional (CNEME) din 2012, având gradul didactic I.

”La Casa Corpului Didactic Alba este un colectiv de lucru minunat, chiar dacă suntem doar 8 angajaţi (director + 7 persoane), fără compartiment secretariat – acesta fiind redus la restructurarea din august 2010, facem faţă cu bine solicitărilor venite din partea MECS sau alte foruri superioare. Atmosfera e plăcută, propice unei colaborări fructuoase, de respect reciproc. La compartimentul programe, proiecte, profesorii metodişti din CCD ştiu foarte bine ce au de făcut, sunt foarte bine pregătiţi şi au experienţă bogată la participarea la proiectele POSDRU sau orice alte tipuri de proiecte pe domeniul formării cadrelor didactice sau didactic auxiliar, având calităţi deosebite şi experienţă vastă şi în calitate de formatori. Cu Inspectoratul Scolar Judeţean Alba avem o colaborare strânsă, permanentă, o colaborare benefică ambelor instituţii. Ca manager întotdeauna am fost deschis pentru orice iniţiativă pozitivă venită din partea colegilor mei de la CCD, din partea ISJ sau a altor organizaţii” a spus Deák Szilárd Levente, răspunzând unor întrebări.

Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice organizează concurs pentru ocuparea a două funcţii vacante de inspector şcolar general adjunct din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba şi a funcţiei vacante de director la Casa Corpului Didactic Alba. Dosarele se depun în perioada 25 martie – 5 aprilie la sediul IȘJ Alba – concursul va avea loc în perioada 20 aprilie – 29 mai 2015 la sediul MEN.

Amintim că Marcela Dărămuș a câștigat concursul pentru postul de inspector școlar general al IȘJ Alba, ce a avut loc în 19 martie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Amenajare trotuare și spații verzi în satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Amenajare trotuare și spații verzi în satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „AMENAJARE TROTUARE ȘI SPAȚII VERZI ÎN SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea