Rămâi conectat

Politică Administrație

Ambasadorul Palestinei, în vizită oficială la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

O delegaţie a Ambasadei Palestinei la Bucureşti, condusă de ambasadorul Fuad Kokaly, va efectua o vizită oficială joi şi vineri în oraşele Alba Iulia şi Cluj-Napoca, informează un comunicat de presă remis Agerpres de reprezentanţa diplomatică.

C_Palestine_Statehood[1]Potrivit sursei citate, delegaţia se va întâlni joi la Alba Iulia cu oficialităţile locale academice şi religioase şi vor fi discutate modalităţile de dezvoltare a colaborării între autorităţile locale din România şi cele din Palestina.

Excelenţa sa Fuad Kokaly este considerat un luptător acerb pentru eliberarea Palestinei. A fost arestat şi închis de mai multe ori de statul Israel. Timp de mai mulţi ani a fost primar în localitatea palestineană Beit Sahour şi liderul aripei politice a Fatah în Bethlehem.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Modernizarea infrastructurii educaționale a două unități de învățământ din Abrud. Licitația de peste 600.000 de lei lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Modernizarea infrastructurii educaționale a două unități de învățământ din Abrud. Licitația de peste 600.000 de lei lansată pe SEAP Administrația orașului Abrud, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede modernizare infrastructurii educaționale a două unități de învățământ din oraș, respectiv liceul „Horea, Cloșca și Crișan ” Abrud și școala gimnazială „Avram […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea