Rămâi conectat

Politică Administrație

Marcela Dărămuș, Camelia Dumitrean și Elena Ignat, în luptă pentru șefia IȘJ Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Marcela Dărămuș, Camelia Dumitrean și Elena Ignat s-au înscris la concursul pentru funcția de inspector școlar isj albageneral, organizat de Ministerul Educației Naționale în perioada 11-20 martie.

Marcela Dărămuș a spus că își propune ca pe parcursul activității manageriale să aplice politica educației, a școlii, și nu a unui partid politic.

Camelia Dumitrean a spus că prin candidatura sa dorește să aducă o schimbare, unul dintre punctele importante de pe ”agendă” fiind depolitizarea sistemului educațional.

Elena Ignat a spus că are încredere în seriozitatea și corectitudinea Ministerului Educației – cel care organizează acest concurs – dar precizează că va verifica, alături de juriști, anumite aspecte ce țin de legalitate, iar dacă va descoperi vicii de procedură își rezervă dreptul de a nu mai participa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Modernizarea Școlii Gimnaziale din Benic: Investiție de peste 3 milioane de lei pentru reabilitarea și eficientizarea energetică a clădirii

Bera Larisa

Publicat

în

Modernizarea Școlii Gimnaziale din Benic: Investiție de peste 3 milioane de lei pentru reabilitarea și eficientizarea energetică a clădirii Administrația comunei Galda de Jos a lansat, recent, licitația pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede modernizarea Școlii Gimnaziale din Benic. Citește și: Echipamente digitale pentru școala gimnazială „Simion Lazăr” din Lunca Mureșului: Investiție de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea