Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Jaf armat la Arancea Market din Aiud. Polițiștii sunt în alertă!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un nou jaf a avut loc vineri seară în județul Alba, de data aceasta la Aiud!

magazin jaf AiudVineri seară, în jurul orelor 21.30, un individ cu o căciulă trasă pe ochi a amenințat-o cu o armă pe vânzătoarea magazinului Arancea Market, situat în zona spitalului din municipiul Aiud, și i-a cerut banii din încasări, după care a fugit, susține proprietarul afacerii.

Potrivit vânzătoarei, suma dată tâlharului este de 4.000 de lei.

IPJ Alba a confirmat jaful, însă nu și faptul că bărbatul era înarmat. Mai multe echipe de polițiști investighează cazul și au pornit în căutarea suspectului.

În sprijinul polițiștilor, la Aiud s-au deplasat specialiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Alba.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: JAFUL din Teiuş, FILMAT de camerele de supraveghere! Momentul în care individul a lovit-o pe femeia angajată la sala de jocuri de noroc

Deși magazinul avea montată o cameră video de supraveghere, fața bărbatului care a comis jaful nu poate fi identificată din cauza căciulii care o avea trasă bine pe cap.

Acest jaf, are loc la doar zece zile de la un incident similar petrecut la Teiuș la o sală de jocuri. Un individ cu cagulă pe faţă a lovit-o atunci pe casieră şi a reuşit să fugă cu banii din încasări. Autorul tâlhăriei nu a fost identificat până în prezent.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

S-a stins din viață profesorul Pienar Traian, o persoană emblematică pentru comunitatea din Vințu de Jos

Ziarul Unirea

Publicat

în

S-a stins din viață profesorul Pienar Traian, o persoană emblematică pentru comunitatea din Vințu de Jos Luni, 01 iulie 2024, s-a stins din viață, profesorul Pienar Traian din Vințu de Jos, o persoană emblematică pentru comunitatea locală a comunei. ”Ne cedează sufletele rând pe rând, iar noi cei ce izbăvim, rămânem în această lume tot […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea