Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Spargere nocturnă la un magazin din Alba Iulia. Sistemul de alarmă a făcut toți banii!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Azi-noapte, unul dintre cele mai cunoscute magazine de biciclete din municipiu, Alba Sport Vision situat pe Bulevardul Revoluţiei 1989 din Alba Iulia, a fost ținta unei spargeri.

[nggallery id=2967]

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Din fericire pentru proprietarii afacerii, în momentul în care hoțul a spart geamul magazinului, a fost activat sistemul de alarmă, care a alertat agenții firmei de pază responsabile de supravegerea locației. Aceștia s-au deplasat imediat la adresa magazinului de articole sportive unde l-au identificat pe autorul tentativei de furt și l-au imobilizat până la venirea polițiștilor.

Potrivit IPJ Alba, fapta a fost sesizată de reprezentanții firmei de pază Condorul. Pe numele bărbatului în vârstă de 33 de ani, care a fost prins înainte să sustragă bunuri din magazin, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

„Am trăit-o și pe asta! În decursul acestei nopți la ora 2.34, individul din poze a reușit să intre prin efracție în magazinul nostru, dar răspunsul prompt al celor de la firma de pază l-au împiedicat să sustragă lucruri de valoare. Dacă cumva “scapă” acest individ din mâinile legii și îl vedeți să-mi dați de știre, vreau să îl “salut”…, a scris administratorul magazinului pe contul său de facebook.

Sursa foto: Facebook, Alba Sport Vision


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea