Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO Primarul din Aiud, Horațiu Josan, implicat într-un accident rutier la intrarea în Teiuș. O femeie, la spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident02Un accident rutier s-a produs marți, 27 ianuarie, în jurul orei 10.30, pe DN 1, în zona stației de carburant (Petrom) de la intrarea în orașul Teiuș.

Este vorba despre o coliziune față – spate, între trei autoturisme, în urma căreia o persoană a fost rănită și transportată la spital, potrivit IPJ Alba.

UPDATE 3: Potrivit IPJ Alba, „la data de 27 ianuarie, orele 10.30, pe DN 1, în afara orașului Teiuș, B.M., de 55 de ani, din Aiud, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de un autoturism condus de M.A.I., de 42 de ani, din comuna Săliște, judeţul Sibiu, care circula în fața sa.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un altul ce era condus de o femeie în vârstă de 30 de ani, din Abrud, judeţul Alba.

În urma accidentului o femeie în vârstă de 32 de ani, din Aiud, pasageră în autoturismul condus de M.A.I., a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde a primit îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate.”

UPDATE 2: Într-una dintre mașini, marca Dacia Duster, se afla primarul orașului Aiud, Horațiu Josan. Informația a fost confirmată de IPJ Alba. Nu se știe, încă, cine este vinovat de producerea accidentului.

Coliziunea s-a produs la intrarea în Teiuș dinspre Aiud. Victima este o femeie care a suferit leziuni la cap. Din primele informații, nu se află într-o stare gravă.

UPDATE 1: Din primele cercetări, se pare că, șoferul unui autoturism (Volkswagen) a oprit pentru a vira la stânga, spre benzinăria Petrom. Din spate au venit două mașini, un Volkswagen, urmat de o Dacia Duster (mașina de serviciu a Primăriei Aiud) care nu au putut opri și au intrat într-un carambol. O femeie, pasageră în mașina de serviciu a primăriei a suferit leziuni la arcadă și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia. Primarul nu a suferit leziuni.

Foto Alexandra Mateș

[nggallery id=2962]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea