Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Arheologii de la Muzeul Unirii din Alba Iulia au susţinut, în 2014, 21% din totalul şantierelor arheologice organizate în întreaga ţară: 140 de acţiuni, în judeţ, la Timişoara şi pe autostradă

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

arheologi albaMuzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia a reuşit, în 2014, performanţa de a susţine 21 % din totalul şantierelor arheologice organizate în întreaga ţară, transmit reprezentanţii muzeului albaiulian.

Astfel, cei doar 10 arheologi ai muzeului albaiulian au realizat în anul ce tocmai a trecut 46 de cercetări preventive și 94 de supravegheri arheologice, un total de 140 de acțiuni de acest gen, care s-au desfășurat în județul Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În afară de acestea, muzeul a mai fost implicat în anul 2014, în cercetările arheologice preventive efectuate în centru municipiului Timișoara și pe tronsonul 2 al autostrăzii Timișoara-Lugoj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud

Unirea Ziarul

Publicat

în

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud Bărbatul care a organizat într-un bar din orașul Abrud activităţi de jocuri de noroc, fără a deţine licenţă sau autorizaţie, a fost obligat, definitiv, să achite suma de 800.000 de lei la bugetul de stat. Singura modificare survenită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea