Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

A renunțat la viață, la doar 26 de ani – un tânăr albaiulian a fost găsit spânzurat pe un teren viran din Partoș

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Lupta cu problemele pe care le avea s-a dovedit prea grea pentru un tânăr abaiulian care, se pare, a decis că unica soluție este să-și ia viața.

Tragedia s-a produs în cartierul Partoș, unde M.A.C., de 26 de ani, a fost găsit, miercuri, spânzurat de un copac aflat pe un teren viran.

După apelul la 112, la faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare care, cu ocazia examinării sumare a cadavrului, nu a identificate urme de violenţă cu excepţia celor specifice într-un astfel de caz.

Cadavrul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzei morţii. Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cristian Păun: Deficitul bugetar este o problemă macroeconomică gravă a României. Creșterea taxelor, cea mai proastă soluție

Bera Larisa

Publicat

în

Cristian Păun: Deficitul bugetar este o problemă macroeconomică gravă a României. Creșterea taxelor, cea mai proastă soluție Cristian Păun, profesor universitar în cadrul Academiei de Studii Economice București, originar din Alba, a abordat problema deficitului imens cu care se confruntă țara noastră și afirmă faptul că, o creștere a taxelor este cea mai proastă soluție […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea