Rămâi conectat

Actualitate

INCENDIU la o fabrică din Sebeş a consilierului local Simone Albani. Pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

incendiu autobuzUn incendiu a izbucnit miercuri seara, în jurul orei 21.00, la Sebeş. Din primele informaţii, flăcările au izbucnit la o centrală termică pe lemne a unei societăţi comerciale, de pe strada Călăraşi.

Garda Sebeş intervine pentru stingerea incendiului.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, pompierii acţionează pentru lichidarea incendiului, ei reuşind să evite pericolul ca acesta să se extindă. Nu au fost înregistrate victime.

UPDATE 2: Firma unde a izbucnit incendiul este a liberalului Simone Albani, consilier local la Alba Iulia. Este vorba despre fabrica de mobilă SC Albani Forex SRL – punct de lucru în Sebeş.

Contactat telefonic de ziarulunirea.ro, Simone Albani a declarat: “Sunt plecat din ţară. Eram la o întâlnire cu un client în Torino, iar la ora 20.00 şi câteva minute m-a sunat un vecin să-mi zică de incendiu. Am început să dau telefoane, să trimit cât mai mulţi oameni acolo. Aşa am aflat că a fost vorba despre o centrală termică, care la ora respectivă nu funcţiona. Centrala avea program de funcţionare doar până la ora 14.00. Incendiul a fost stins, iar halele de producţie nu au fost atinse. Deja am încercat să rezolv problema, am vorbit cu electricianul să dăm drumul cât mai repede la căldură. Am foarte mult de lucru şi nu vreau să întârzii cu lucrările. Elelectricianul meu a făcut deja o situaţie cu ce are nevoie să repare”.

UPDATE 3:Aseară, Garda de intervenție Sebeș și Detașamentul de pompieri Alba Iulia au intervenit în municipiu, pe str. Călărași, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la centrala termică pe lemne a unei societăți comerciale. Pompierii militari au acționat cu trei autospeciale de stins incendii și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sebeș. Ca urmare a incendiului, au ars instalația electrică, echipamente și materiale din încăperea unde se afla centrala termică”, precizează reprezentantul ISU Alba.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba, reaminteşte cetăţenilor unele măsuri pentru această perioadă:

– nu utilizați aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecție cu defecțiuni sau cu improvizații;

– nu folosiți siguranțe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liță a fuzibilului calibrat;

– nu suprasolicitați instalația electrică folosind mai multe aparate simultan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Programul Rabla pentru Electrocasnice nu se va mai ține în 2024: AFM nu mai are buget pentru o nouă sesiune de finanțare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Rabla pentru Electrocasnice nu se va mai ține în 2024: AFM nu mai are buget pentru o nouă sesiune de finanțare Programul „Rabla pentru Electrocasnice” nu se va mai desfășura în 2024, pentru faptul că Ministerul Mediului, Apel și Pădurilor nu a prioritizat acest program. „Politicile, strategiile de mediu și prioritizarea lansării programelor sunt […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea