Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Incendiu la Sîncel: 300 de kg de porumb și 40 kg de slănină s-au făcut scrum din cauza unei afumători improvizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Garda de intervenție Blaj a fost solicitat să acționeze, miercuri, în jurul orei 12.45, în localitatea Sîncel, pe str. Mihai Eminescu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit o anexă gospodărească (șopron), proprietatea lui L.G.

Pompierii militari au intervenit cu trei autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sîncel. Ca urmare a incendiului au ars aproximativ 300 kg de porumb, 30 de pânze de flex, lemne pe o suprafață de circa 20 mp și aproximativ 40 kg de slănină.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor unele măsuri pentru această perioadă:

– se interzice folosirea afumătorilor improvizate ori amplasarea acestora în magazii, șuri, remize, sub șoproane sau lângă materiale combustibile;

– afumătorile se confecționează din zidării de cărămidă și se vor amplasa independent de celelalte construcții din gospodărie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10-11 mai 2024: Campanie de sterilizare GRATUITĂ a câinilor la Cugir. Cum se fac programări

Ziarul Unirea

Publicat

în

10-11 mai 2024: Campanie de sterilizare GRATUITĂ a câinilor la Cugir. Cum se fac programări Primăria orașului Cugir organizează în zilele de 10 și 11 mai o campanie de sterilizare gratuită a câinilor de pe raza localității.  Citește și: Primăria Cugir concesionează Serviciul Public de gestionare a câinilor fără stăpân: Licitația de peste jumătate de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea