Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO Accident de muncă în Alba Iulia – 4 bărbați care lucrau la demolarea unei clădiri s-au prăbușit odată cu acoperișul

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, luni după-amiază, de către reprezentantul unei societăţi accident de munca Alba Iulia15comerciale, că 4 dintre angajații săi, în timp ce efectuau lucrări pentru demolarea unei centrale termice de pe strada Livezii, au căzut de pe acoperiș.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că cei 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 şi 51 de ani, au căzut de la o înălţime de cca. 6 metri, odată cu placa de beton pe care se aflau.

În urma accidentului muncitorii au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportaţi la spital unde au primit îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate împreună cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

[nggallery id=2891]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Proiectul „ABC pentru Succes” 2023-2024: Un an de reușite în educația pentru carieră a peste 3000 de elevi

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO | Proiectul „ABC pentru Succes” 2023-2024: Un an de reușite în educația pentru carieră a peste 3000 de elevi Ediția 2023-2024 a proiectului „ABC pentru succes” a ajuns la final. 62 de consilieri școlari din toată țara au desfășurat 769 de activități de educație pentru carieră cu 3181 de elevi. Activitățile au vizat autocunoașterea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea