Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO Sosirea Noului An, sărbătorită în stradă de cugireni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Nu se ştie exact, dacă gerul năprasnic de afară sau alte motive i-au făcut pe cugireni să nu mai ia parte în număr aşa de mare la deja tradiţionala întâlnire de Anul Nou din faţa Bisericii Revelion Cugir04,,Adormirea Maicii Domnului’’, pe care de aproape un deceniu şi jumtate o ,,organizează’’ la cumpăna dintre ani.

Doar aproape 200 de localnici, faţă de peste 1000 anul trecut, au ales să-l întâmpine în stradă pe 2015, an de care cei mai mulţi dintre ei îşi leagă multe speranţe de mai bine.

Cu mic, cu mare, când gongul a bătut miezul nopţii, ei s-au adunat pentru o jumătate de oră pe platoul din faţa bisericii,  au deschis sticle de şampanie şi de vin, au ciocnit un pahar, urându-şi fiecăruia tradiţionalul ,,La mulţi ani’’! Tot aici, participanţii s-au delectat cu spectacolul oferit de deţinătorii amatori de petarde şi artificii.

Potrivit unor estimări, numărul persoanelor care au participat la Revelionul organizat de unităţile comerciale din Cugir sau la pensiunile agro-turistice din apropiere se ridică la peste 1.500 de participanţi.

AUTOR: Constantin PREDESCU

[nggallery id=2858]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare Acesta mai este judecat și pentru act sexual cu un minor și pornografie infantilă Un tânăr de 28 de ani, din comuna Cergău, a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru trafic de droguri, actr sexual cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea