Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO Muzică clasică, șampanie și focuri de artificii, în noaptea dintre ani, la Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alba Iulia57Sute de albaiulieni au petrecut noaptea dintre ani, sub cerul liber, în centrul  istoric al municipiului Alba Iulia. Administrația locală a pregătit, și în acest an, un spectacol de lumină și culoare, pe cerul înstelat, acompaniat de acorduri muzicale din concertul de Anul Nou de la Viena.

O parte din albaiulienii care nu au plecat în stațiunile montante au ales să-și petreacă noaptea dintre ani în Piața Cetății din Alba Iulia. Alături de ei, primarul Mircea Hava a Alba Iulia71numărat secundele până la intrarea în anul 2015 după care a urmat un superb foc de artificii. Edilul a venit, pregătit, cu mai multe sticle de șampanie, și a ciocnit un pahar cu o parte din echipa PNL-istă, dar și cu cetățenii municipiului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Imediat după terminarea spectacolului de artificii a început împărțirea calendarelor pentru anul 2015 cu municipiul Alba Iulia. Acestea prezintă imagini color ce surprind frumusețile orașului cât și momente de la evenimentele care s-au desfășurat în anul 2014. Alba Iulia117Interesul cetățenilor pentru un calendar a fost mare, iar acestea s-au ”evaporat” în doar câteva minute.

Este de menționat că noaptea dintre ani a reprezentat un moment deosebit pentru o parte dintre doamne și domnișoare, care au ignorat temperatura de minus 20 de grade Celsius și au venit îmbrăcate cu ținute elegante.

Concertul de muzică clasică a durat aproximativ 120 de minute.

La mulți ani Alba Iulia, La mulți ani România!

[nggallery id=2857]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea