Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Marcela Dărămuș: Toate cadrele didactice au primit acei 150 de euro. Nimeni nu a refuzat din județul Alba

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inspectorul școlar general adjunct din județul Alba, Marcela Dărămuș a spus joi, în cadrul unei conferințe de presă, că toate cadrele didactice din județul Alba au primit 150 de euro pentru dezvoltare profesională.

Marcela Daramus01Guvernul a anunţat în luna octombrie 2014, alocarea a circa 50 milioane, în cadrul Programului Operaţional Sectorial privind Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU), pentru programul privind „Dezvoltarea carierei didactice”, urmând ca minimum 250.000 de cadre didactice din învăţământul preuniversitar şi minimum 40.000 profesori din mediul universitar să primească suma de 150 euro.

Toate cadrele didactice au primit acei 150 de euro. Nimeni nu a refuzat din județul Alba. Poate la început au fost reticenți și din cauza comunicărilor politice care au fost și în județul Alba. Au înțeles că acești bani nu trebuie dați înapoi, nu trebuie justificați prin facturi. Cadrele didactice au primit acești bani pentru dezvoltarea profesională”, a spus Marcela Dărămuș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea