Rămâi conectat

Actualitate

Ziua Internațională a Aviației Civile este sărbătorită astăzi, 7 decembrie 2014

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ziua Internațională a Aviației Civile este sărbătorită duminică, 7 decembrie 2014.

Este o zi în care țările lumii celebrează schimbările pozitive in domeniul aviației civile în întreaga lume, precum si tendința spre progres si perfecționare.

Aceasta zi se sărbătorește de către Adunarea Organizației Internaționale a Aviației Civile (ICAO), agenție specializata a ONU, încă din 7 decembrie 1994, când s-au împlinit 50 de ani de la semnarea Convenției de la Chicago.

La 6 decembrie 1996, Adunarea Generala a proclamat ziua de 7 decembrie ca Zi Internaționala a Aviației Civile, cerând guvernelor, organizațiilor naționale, regionale si internaționale sa ia masurile necesare pentru celebrarea ei. Data de 7 decembrie nu a fost aleasa întâmplător, ea marcând constituirea, la Montreal, a ICAO.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO, și-a înregistrat oficial sigla pentru candidatura la alegerile prezidențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO, și-a înregistrat oficial sigla pentru candidatura la alegerile prezidențiale Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al Alianței Nord Atlantice, a făcut un prim pas în drumul său spre Palatul Cotroceni. Conform HotNews.ro, el a transmis o solicitare oficială de înregistrare a siglei de campanie pentru candidatura la prezidențiale. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea