Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Navobi Alba Iulia, câştigătoarea etapei judeţene a Trofeului “Gheorghe Ene”, la etapa de zonă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Navobi Alba Iulia 1Navobi Alba Iulia, câştigătoarea etapei judeţene a Trofeului “Gheorghe Ene”, la etapa de zonă. Săptămâna aceasta, FRF organizează etapele de zonă pentru echipele calificate din fazele județene ale Trofeului ”Gheorghe Ene”, competiția destinată copiilor născuți în anul 2006 și mai mici. Campioana județului Alba, Navobi Alba Iulia va participa la Tărlungeni (județul Brașov), în perioada 4-6 decembrie, la Zona 4, având ca adversari formaţiile FC Brașov, Interstar Sibiu și CS Inizio București. Programarea jocurilor pe care Navobi le va disputa la Tărlungeni, este următoarea: cu CS Inizio București (vineri, 5 decembrie, ora 12.00), cu FC Brașov (vineri, 5 decembrie, ora 17.00) și Interstar Sibiu (sâmbătă, 6 decembrie, ora 12.00). Echipa câștigătoare a etapei de zonă de la Tărlungeni va participa, alături de alte 7 echipe calificate din celelalte turnee de zonă programate, la turneul final organizat de FRF în perioada 19-21 decembrie.

Trofeul de fotbal „Gheorghe Ene”, ediţia 2014, la care au participat 8 formaţii din Alba a fost câştigat de Navobi Alba Iulia care a învins în finala competiţiei pe Doria Alba Iulia cu scorul de 3-2 (goluri marcate de Alexandru Sularea – două și Bogdan Suciu pentru Navobi, respectiv Alexandru Doda – două goluri pentru Doria), după ce în semifinale a trecut cu 4-0 de CS Sebeş. Titlul de golgeter al turneului „Gheorghe Ene” a fost adjudecat de Alexandru Doda (Doria Alba Iulia) cu 10 goluri înscrise de-a lungul competiţiei. Răzvan Miron de la Navobi Alba Iulia a fost declarat cel mai bun portar al turneului, iar coechipierul acestuia, Bogdan Suciu a fost desemnat cel mai bun jucător al ediţiei 2014 a Trofeului „Gheorghe Ene”. Formaţia câştigătoare a Turneului „Gheorghe Ene” i-a avut în componenţă pe: Răzvan Miron, Bogdan Suciu, Alexandru Sularea, Ştefan Bal, Dragoş Bolea, Andrei Suschevici, Daniel Popa, Andrei Boitor, Robert Mihăilescu, Luca Moise (născut în 2007) şi Raul Jidveian. Oficialii echipei au fost Silviu Miron şi Paul Coman.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur! Rezultate excelente obținute de înotătorii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia la Campionatul Național Școlar de Înot. Cu 24 de medalii adjudecate și 311 puncte acumulate, echipa LPS Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea