Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Între afaceri și politică, Alin Ignat are timp și de muzică. Albaiulianul va susține un recital, de Ziua Națională a României

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administratorul restaurantului Gavroche – Cafe Brasserie din Alba Iulia, liberalul Alin Ignat, susține un recital, luni, 1 Decembrie, de la ora 18.30, în deschiderea concertului Deliei Matache.

Alin Ignat este unul dintre interpreții autohtoni care va urca pe scenă, cu ocazia manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României, la Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Alin Ignat a debutat tardiv în lumea muzicii, după vârsta de 20 de ani, la Festivalul National de Muzica Ușoara „Mamaia” 2008.

Ignat Alin Alin Ignat

De aproape 2 ani administrează restaurantul Gavroche – Cafe Brasserie unde, într-o perioadă, a avut invitați de marcă din lumea muzicii.

Face parte din PNL de 8 ani, fiind unul dintre tinerii care și-a exprimat punctul de vedere, la mitingul de final pentru susținerea lui Klaus Iohannis, de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia.

Manifestările dedicate Zilei Naționale a României vor fi organizate în acest an pe Latura de Vest a Cetății Alba Carolina.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Ce categorie de pensionari nu primește banii înainte de Paște

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Ce categorie de pensionari nu primește banii înainte de Paște Anul acesta, în luna mai, pensiile vor fi virate pe card în intervalul 2-3 mai. De data aceasta, pensionarii au primit banii mai devreme, dat fiind că Paștele cade în această perioadă și bugetarii sunt în concediu între 1 și 6 mai. Cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea