Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ce a spus Traian Băsescu despre scorul de 3,91 la sută, obținut de PMP în Alba. Emoții pentru Clement Negruț

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Traian Băsescu, președintele informal al Partidului Mișcarea Populară a fost alături de Clement Negruț în ziua în care deputatul a aniversat vârsta de 50 de ani, la scurt timp după terminarea primului tur al alegerilor prezidențiale.

Paradoxal sau nu, deși PMP a luat doar 3,91 la sută, adică 6.709 voturi, Traian Băsescu l-a felicitat pe deputat, acesta fiind vizibil emoționat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, când a relatat cele întâmplate.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Mi-a spus că știe foarte bine cât am muncit noi aici. Era foarte bine informat de activitatea noastră, afișaj și munca pe care am depus-o zilnic pentru scorul care l-am obținut. E un om informat. Știa situația în care ne aflăm noi aici. Nișa PMP-ului în Alba e foarte îngustă. Ne luptăm cu același electoral al ACL-ului care este prins într-o marjă de 80 la sută”, a spus Clement Negruț.

Fotografia de mai sus a fost postată de Clement Negruț pe pagina personală de Facebook, însoțită de comentariul: ”O mare bucurie şi onoare să-l am alături, de ziua mea, pe Preşedintele României, domnul Traian Băsescu. Vă mulțumesc şi vă urez încă odată LA MULȚI ANI !


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră

Unirea Ziarul

Publicat

în

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră Administraţia Fondului pentru Mediu acordă UAT – Judeţul Alba o finanţare în valoare de 15 milioane de lei, inclusiv TVA, pentru achiziţionarea a 13 microbuze electrice. Contractul de finanţare a fost încheiat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea