Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ce a spus Traian Băsescu despre scorul de 3,91 la sută, obținut de PMP în Alba. Emoții pentru Clement Negruț

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Traian Băsescu, președintele informal al Partidului Mișcarea Populară a fost alături de Clement Negruț în ziua în care deputatul a aniversat vârsta de 50 de ani, la scurt timp după terminarea primului tur al alegerilor prezidențiale.

Paradoxal sau nu, deși PMP a luat doar 3,91 la sută, adică 6.709 voturi, Traian Băsescu l-a felicitat pe deputat, acesta fiind vizibil emoționat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, când a relatat cele întâmplate.

”Mi-a spus că știe foarte bine cât am muncit noi aici. Era foarte bine informat de activitatea noastră, afișaj și munca pe care am depus-o zilnic pentru scorul care l-am obținut. E un om informat. Știa situația în care ne aflăm noi aici. Nișa PMP-ului în Alba e foarte îngustă. Ne luptăm cu același electoral al ACL-ului care este prins într-o marjă de 80 la sută”, a spus Clement Negruț.

Fotografia de mai sus a fost postată de Clement Negruț pe pagina personală de Facebook, însoțită de comentariul: ”O mare bucurie şi onoare să-l am alături, de ziua mea, pe Preşedintele României, domnul Traian Băsescu. Vă mulțumesc şi vă urez încă odată LA MULȚI ANI !


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea