Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO-VIDEO: Un outlet din Alba Iulia, pe placul a două celebre bloggeriţe de fashion din Cluj. Sfaturi pentru albaiulience!

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

garage boutique alba iulia27Chiar dacă Alba Iulia este un oraş mic, cu un mall şi câteva magazine, fără urmă de brand-uri internaţionale, există outlet-uri „grămadă” pe metru pătrat, iar unul dintre acestea a fost „pe gustul” a două două dintre cele mai cunoscute şi urmărite bloggeriţe de modă din ţară.  Este vorba despre Garage Boutique, un magazin tip outlet cunoscut deja pentru modul neconvenţional prin care-şi prezintă produsele, care, sâmbătă, a fost „luat la ochi” de Ioana Chişiu şi Sandra Bendre, două femei frumoase şi talentate, fiecare având „un ghid” de fashion influent în presa online.

După ce au fost protagonistele unui eveniment special dedicat femeilor desfăşurat „în cealaltă capitală”, Allbeautiful by Teodora Maier, unde au vorbit despre noile tendinţe în materie de modă, dar şi despre cariera lor şi cum reuşesc să se menţină atât de frumoase, fashion bloggeriţele Ioana garage boutique alba iulia03Chişiu şi Sandra Bendre au dat „o fugă” şi până la Garage Boutique, unde, spre surprinderea lor, au găsit de toate. Articole vestimentare diverse, de la ţinute de zi, dar şi pentru evenimente speciale, până la accesorii în trend. În plus, la preţuri accesibile, pentru toate buzunarele.

„Îmi place foarte tare ideea ca fetele din Alba să găsească acum piesele pe care şi le doreau din magazine într-un outlet la un preţ mult mai avantajos, mai mic decât preţul lor real, şi de aceeaşi calitate”, a spus Sandra Bendre, întrebată „la cald” despre cum i se pare Garaje Boutique Alba Iulia.

De cealaltă parte, Ioana Chişiu a scos în evidenţă punctul forte al magazinului, şi anume că se găsesc atât ţinute office sau elegante cât şi casual, dar şi accesorii drăguţe, toate la preţuri accesibile pentru oricine.

garage boutique alba iulia41Cele două bloggeriţe şi-au ales şi câte o ţinută din magazin. Dacă Sandra a optat pentru o ţinută trendy, o fustă albastră şi o bluză crem, accesorizată cu un colier din pietre colorate, pe care a spus că ar fi purtat-o la un eveniment în rol de speaker, Ioana, care se declară simplă şi cuminte cu accesoriile, a ales o rochiţă elegantă, pentru un eveniment special.

Sfaturi pentru albaiulience!

Într-o provocare lansată de noi, în a alege o ţinută de zi din magazin, Sandra a ales blugii skinny, pe care îi recomandă cu încredere femeilor pasionate de modă, atât cei simpli cât şi cei cu aspect uzat. Ca un sfat, pentru reprezentantele sexului frumos care aleg blugii cu aspect uzat, Sandra a ţinut să menţioneze faptul că partea de sus a ţinutei trebuie să fie una simplă, fără detalii, pentru a atrage privirea în partea de jos. „Astfel echilibrăm ţinuta şi aspectul general al nostru”, spune Sandra.

Iar dacă Sandra a dat exemplu blugii, Ioana Chişiu a optat pentru pantalonii de piele. „Pentru că tot a venit sezonul toamnă-iarnă, am trecut la pantalonii de piele. Sunt super versatili, pot fi purtaţi atât la o ţinută elegantă cât şi la una casual de zi cu zi, cu bocanci, pantofi stilleto şi chiar tenişi. Depinde unde mergem”, a spus Ioana.

De asemenea, am aflat că se poartă rochiile de piele foarte mult. În niciun minut, Sandra a şi găsit aici un model pe placul ei.

O concluzie de final a fashion bloggeriţelor: „Găsiţi aici de la mărimi mici până la mărimi mari. Indiferent de siluetă, cu siguranţă se găsesc articole care să vă avantajeze, dar important e să ştiţi cum şi atitudinea cu care purtaţi  piesele”.

Garage Boutique a fost şi promovat de cele două bloggeriţe, care după vizita lor aici şi-au postat pe site-urile de socializare imagini cu diverse articole.

Mai jos puteţi vedea câteva imagini foto-video cu vizita lor la Garage Boutique Alba Iulia:

[nggallery id=2575]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea