Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO Bal de poveste la Colegiul ”HCC” din Alba Iulia: Luiza Negru și Robert Oprea au câștigat titlurile de Miss și Mister Boboc 2014

Dragoş Suciu

Publicat

în

Bal HCC04Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia se poate lăuda cu boboci frumoși, deștepți și determinați, respectiv organizatori ambițioși, care au realizat vineri, 7 noiembrie, un bal de ținut minte. Luiza Negru și Robert Oprea sunt fericiții câștigători ai premiilor de Miss și Mister Boboc, însă după cum s-au descurcat, toți participanții merită stima și aprecierea spectatorilor.

Aproape la fel de importante ca și premiile de Miss și Mister au fost cele de popularitate, câștigate de Vlad Gașpar și Cristiana Lazurca.

În acest an, tema concursului a fost ”Benzi desenate”, iar bobocii au întruchipat personaje precum: spider-man, batman, Velma, Hulk, Fred etc. Cu emoții, dar și cu dorința de afirmare, ei s-au prezentat celor peste 500 de spectatori, în debutul balului. A doua probă a fost cea de cultură generală, în urma căreia organizatorii au verificat cunoștințele pe care cei 16 participanți le-au acumulat în cei 8 ani de studiu. Proba de aptitudini s-a desfășurat sub forma unei scurte povestiri, jucate pe scenă, în care bobocii și-au demonstrat talentul actoricesc. Dacă la proba a patra bobocii au dansat, la ultima (surpriză) au cântat. DJ Rareș a pus o piesă, iar ei au continuat-o, unii ajutați de spectatori, alții de parteneri.

Ca orice eveniment de acest gen, elevii colegiului și nu numai au avut ocazia să-și demonstreze calitățile muzicale și actoricești, între probe. Pe scenă au mai urcat: Grozav și Oltean, Antinia Simion, Georgiana Petruse, Pavel, Daria și echipa de teatru.

Balul a început la 18.00, a durat peste două ore și 30 de minute și s-a desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Mai multe fotografii, duminică, pe pagina de Facebook a ziarului Unirea.

[nggallery id=2564]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 28 IUNIE – 4 IULIE 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 28 IUNIE – 4 IULIE 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Exorcism / Exorcism: Mântuirea Avanpremiera Regia: Joshua John Miller Cu: Russell Crowe, Sam Worthington, Samantha Mathis, Adam Goldberg, David Hyde Pierce Gen Film: Thriller Durată: 98 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea