Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Politică Administrație

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 în ALBA| Ioan Dîrzu a votat ”cu convingerea că noul președinte îi va uni pe români”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

ioan dirzu001Președintele PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu a fost printre primii politicieni din județ care și-au exprimat, prin vot, opțiunea pentru viitorul președinte al țării. Acesta a fost prezent la ora 9.00, la Secția de votare nr.1 – Căminul de zi pentru persoane vârstnice din Alba Iulia.

Am venit optimist la secția de vot și cu convingerea că viitorul președinte al României va face dreptate până la capăt, ne va face pe toți să fim uniți într-o Românie frumoasă și ce îmi doresc cel mai mult este să fiu mândru că sunt român în țara mea!”, a declarat parlamentarul.

El a mai spus că social-democrații se așteaptă să obțină un procent mai mare de voturi pentru candidatul lor, comparativ cu celelalte partide, inclusiv în județul Alba.

[nggallery id=2532]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Candidatura lui Silviu Ponoran pentru Senat, INVALIDATĂ prin hotărâre definitivă de Curtea de Apel. Contestație depusă în numele unui pacient internat la Psihiatrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Candidatura lui Silviu Ponoran pentru Senat, INVALIDATĂ prin hotărâre definitivă de Curtea de Apel. Contestație depusă în numele unui pacient internat la Psihiatrie Candidatura lui Silviu Ponoran pentru Senat a fost INVALIDATĂ duminică, 20 octombrie 2024, prin hotărâre definitivă de Curtea de Apel. Contestația a fost depusă și în numele unui pacient internat la Psihiatrie. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea