Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: Balul Majoratului la Liceul Teoretic Teiuş. Ozana Miclea şi Raul Dumitrean, Miss şi Mister 2014

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vineri seara, Liceul Teoretic Teiuş şi-a desemnat cei mai frumoşi elevi din clasa a XII-a  la Balul Majoratului. După o competiţie strânsă, între opt perechi, juriul a desemnat-o Miss Majorat 2014  pe Ozana Miclea, iar titlul de Mister Majorat 2014 i-a revenit lui Raul Dumitrean.  Elevii au ales şi Miss şi Mister Popularitate: Mădălina Armenciu, respectiv Simion Barna.

Conform tradiţiei liceului, în fiecare an sunt sărbătoriţi elevii care ajung în ultimul an de liceu, prin intermediul unui eveniment în cinstea lor: Balul Majoratului. În acest an balul s-a desfăşurat vineri, 31 octombrie, cu începere e la ora 17.00, la Casa de Cultură din Teiuş.

Programul a fost organizat şi susţinut de elevii claselor a XI-a Uman şi Real,coordonaţi de doamnele profesoare, Mihaela Suărăşan şi Maria Lup. Aceştia  ne-au încântat cu multe momente artistice şi probe bine alese pentru colegii din clasele a XII-a. La eveniment au fost prezenţi dl. director, Octavian Rusu, dl. primar, Mirel Hălălai, cadre didactice, sponsori. Juriul a fost alcătuit din şase persoane.

Cele opt perechi participante au fost testate de-a lungul evenimentului, trebuind să facă faţă mai multor probe. Pentru început fiecare pereche s-a prezentat într-o manieră originală. A urmat apoi proba de cultură generală. O altă probă a constat în aranjarea unui bostan cât mai original şi prezentarea acestuia, având în vedere că e şi Halloweenul. Pentru a testa capacitatea de lucru în echipă dar şi orientare în spaţiu elevii claselor a XI-a s-au gândit la o probă în care băieţii legaţi la ochi au trebuit să se îndrepte spre fete ghidaţi de acestea. Evident că nu a lipsit nici proba de dans.

Elevii claselor a XI-a au pregătit şi momente de destindere pentru participanţi şi public: dans şi  cântece. Au cântat Oana Gărduş, Alexandra Trif, au dansat: trupa de breack-dance Del Mundo Z-crew, membrii grupului folcloric Dor teiuşan şi din clasa a XI-a Andreea Popa şi Cristi Dan.

Juriul a deliberat şi a ales: Miss Majorat- Ozana Miclea -XII Real  şi Mister Majorat- Raul Dumitrean -XII Uman. Cei doi au primit un premiu în bani, oferit de clubul Rotary din Teius.

Elevii claselor a XI-a  au ales prin vot miss şi mister popularitate: Miss Popularitate – Mădălina Armenciu -XII Real  şi – Mister Popularitate – Simion Barna-XII Real.

 La final toţi participanţii au servit o bucată de tort, oferită de organizatori, după care au continuat distracţia alături de organizatori şi profesori.

[nggallery id=2526]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Truck Tuning Art 2024: Sute de litri de combustibil, premiu pentru publicul votant

Ziarul Unirea

Publicat

în

Truck Tuning Art 2024: Sute de litri de combustibil, premiu pentru publicul votant În perioada 2-4 august 2024 în Cetatea Alba Carolina va fi sărbătoare. Toate drumurile titanilor șoselelor din țară și din străinătate, pasionați de camioane modificate, vor conduce către capitala de suflet a României, la Alba Iulia, acolo unde se va scrie istorie cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea