Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: „Festivalul toamnei”, la Grădiniţa Nr. 12 din Alba Iulia. Atmosferă de poveste, cu cântece, dansuri, recital de poezii şi masă îmbelşugată, plină cu roadele toamnei

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

festivalul toamnei la gradinita 12 alba iulia06O serbare de neuitat atât pentru copii, cât şi pentru părinţi, bunici şi educatori  a avut loc la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 12 din Alba Iulia.  Sălile de clasă ale grădiniţei au fost arhipline, iar decorurile special realizate pentru eveniment au creat o atmosferă de poveste, joi, 30 octombrie 2014, la „Festivalul Toamnei”.

Aflat la cea de-a X-a ediţie, evenimentul s-a bucurat şi în acest an de succes. Copiii au demonstrat că sunt implicaţi în activităţile educative prin cântece, dans şi recital de poezie, iar părinţii şi bunicii au rămas impresionaţi de varietatea programelor pregătite. La nivelul fiecărei grupe, strădania micilor grădinari a fost răsplătită pe măsură, s-au acordat drept recompense diplome cât şi o masă îmbelşugată, plină cu roadele toamnei. În unitatea de învăţământ au fost organizate expoziţii cu lucrările realizate.

„Ideea acestui festival a aparţinut educatoarei Veronica Suciu şi a colectivului de cadre didactice din cadrul Grădiniţei cu Program Prelungit Nr. 12, şi a fost apoi preluată de majoritatea gărdiniţelor din municipiul Alba Iulia”, transmit organizatorii.

[nggallery id=2519]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sute de albaiulieni au fost alături de primarul din Alba Iulia care și-a condus mama pe ultimul drum

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sute de albaiulieni au fost alături de primarul din Alba Iulia care și-a condus mama pe ultimul drum Înmormântarea lui Maria Pleșa, mama primarului din Alba Iulia, a avut loc astăzi, 30 aprilie, la Cimitirul Municipal din Alba Iulia. Citește și: DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea