Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO AERIAN: Cum arată AUSTOSTRADA Sibiu-Orăştie, zona Sălişte – Cunţa, înainte de inaugurarea anunţată pe 15 noiembrie

Alexandra Mates

Publicat

în

O filmare aeriană prezintă stadiul lucrărilor de pe Autostrada A1 Orăştie-Sibiu, tronsonul care se întinde între localităţile Cunţa din Alba şi Sălişte din Sibiu. Este vorba despre lotul 3, care ar trebui să fie deschis traficului pe 15 noiembrie.

Citiţi şi Autostrada Orăştie – Sibiu: incertitudine privind finalizarea lotului problemă până la data de 15 noiembrie

Imagini aeriene au fost publicate pe forumul Construim România şi arată că mare parte a lucrărilor au fost finalizate, dar şi că avem dezvoltări periculoase în teren, acolo unde asfaltarea ultimelor porţiuni ar putea fi zădărnicită de alunecările de teren.

După cum arată porţiunea în imagini, termenul stabilit de ministrul Ioan Rus, care a spus că vom putea circula pe autostradă până în ziua votului, ar putea fi respectat, in extremis. Se observă, totuşi, şi că alunecările de teren nu au fost oprite pe o porţiune a autostrăzii, iar decizia constructorului de a continua lucrările la stratul asfaltic în lipsa unor consolidări menite să stăvilească alunecările de teren este una considerată a fi periculoasă.

Lotul  3 al autostrăzii, tronsonul de 22 de kilometri dintre Săliște, din județul Sibiu, și Cunța, din județul Alba, ar urma să fie prima porțiune de autostradă inaugurată în acest an. Evenimentul va avea loc cu o zi înaintea turului doi al alegerilor prezidenţiale, după cum anunţa ministrul Transporturilor. „În 15 noiembrie, din declaraţiile partenerilor şi colaboratorilor noştri, mergem la vot pe autostradă!”, a declarat  Ioan Rus. Celelalte trei loturi ale autostrăzii care leagă Sibiul de Orăștie au fost deschise circulației în decembrie 2013.

Sursa: mediafax, video InterFly România


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Modernizarea sediului Primăriei Mirăslău pentru eficientizare energetică: Investiție de peste 1 milion de lei

Bera Larisa

Publicat

în

Modernizarea sediului Primăriei Mirăslău pentru eficientizare energetică: Investiție de peste 1 milion de lei Administrația comunei Mirăslău, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede modernizarea și eficientizarea energetică a clădirii sediului primăriei. Citește și: Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea