Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Tragedie la recoltat porumb. Un bărbat din Alba si-a pierdut brațul stâng, încercând să curețe batoza

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La sfârșitul săptămânii trecute, în timp ce se afla la recoltat porumb pe un câmp din satul Găbud, comuna Noșlac, un bărbat de 41 de ani a suferit un grav accident, în urma căruia și-a pierdut brațul stâng.

Nenorocirea s-a produs când bărbatul a încercat să cureţe utilajul de recoltare, însă braţul i-a fost prins la cardanul batozei şi i-a fost smuls.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Victima a fost transportată de urgență la Spitalul din Târgu Mureş, cu amputaţie totală a braţului stâng. Starea de sănătate a bărbatului este stabilă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

VIDEO | Când se redeschide Transfăgărășanul în 2024: Drumarii au început deszăpezirea spectaculosului drum care traversează Munții Făgăraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Când se redeschide Transfăgărășanul în 2024: Drumarii au început deszăpezirea spectaculosului drum care traversează Munții Făgăraș Transfăgărășanul( DN7C) traversează pe o lungime de 151 km, pe axa nord-sud, Munții Făgăraș, care este cel mai înalt lanț muntos din România. Transfăgărășanul, ce face parte din Carpații Meridionali, este un drum spectaculos ce leagă regiunea istorică a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea