Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Un moț din Câmpeni s-a lovit de „Scutul Pădurii”. Polițiștii i-au confiscat lemnul și l-au amendat cu 2000 de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 3 octombrie, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu lucrători ai I.T.R.V.S. Cluj – Napoca, au continuat activitățile de prevenire şi combatere a ilegalităţilor silvice, în conformitate cu prevederile planului comun de acţiune „Scutul Pădurii 2014”.

otrivit IPJ Alba, “cu această ocazie, pe raza comunei Avram Iancu, a fost identificată o autoutilitară condusă de M.O.C., de 32 de ani, din Câmpeni, care transporta cantitatea de 17,8 metri cubi material lemnos, de esenţă răşinoasă, fără documente legale de însoțire.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, în conformitate cu prevederile art. 19 alin. 1 lit. b din Legea 171/2010 iar întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării.”

foto arhivă

P


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce se mănâncă în prima zi de Paște: Care este primul aliment pe care trebuie să îl consumi pentru a avea noroc și prosperitate tot anul

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Ce se mănâncă în prima zi de Paște: Care este primul aliment pe care trebuie să îl consumi pentru a avea noroc și prosperitate tot anul Sărbătorile Pascale sunt se numără printre cele mai importante din an, momentul în care creștinii de pretutindeni sărbătoresc Învierea Mântuitorului Iisus Hristos. Este o perioadă încărcată de tradiții și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea