Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Un moț din Câmpeni s-a lovit de „Scutul Pădurii”. Polițiștii i-au confiscat lemnul și l-au amendat cu 2000 de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 3 octombrie, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu lucrători ai I.T.R.V.S. Cluj – Napoca, au continuat activitățile de prevenire şi combatere a ilegalităţilor silvice, în conformitate cu prevederile planului comun de acţiune „Scutul Pădurii 2014”.

otrivit IPJ Alba, “cu această ocazie, pe raza comunei Avram Iancu, a fost identificată o autoutilitară condusă de M.O.C., de 32 de ani, din Câmpeni, care transporta cantitatea de 17,8 metri cubi material lemnos, de esenţă răşinoasă, fără documente legale de însoțire.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, în conformitate cu prevederile art. 19 alin. 1 lit. b din Legea 171/2010 iar întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării.”

foto arhivă

P


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea