Rămâi conectat

Actualitate

Un moț din Câmpeni s-a lovit de „Scutul Pădurii”. Polițiștii i-au confiscat lemnul și l-au amendat cu 2000 de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Vineri, 3 octombrie, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu lucrători ai I.T.R.V.S. Cluj – Napoca, au continuat activitățile de prevenire şi combatere a ilegalităţilor silvice, în conformitate cu prevederile planului comun de acţiune „Scutul Pădurii 2014”.

otrivit IPJ Alba, “cu această ocazie, pe raza comunei Avram Iancu, a fost identificată o autoutilitară condusă de M.O.C., de 32 de ani, din Câmpeni, care transporta cantitatea de 17,8 metri cubi material lemnos, de esenţă răşinoasă, fără documente legale de însoțire.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, în conformitate cu prevederile art. 19 alin. 1 lit. b din Legea 171/2010 iar întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării.”

foto arhivă

P


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Servicii medicale pentru terapia durerii

Unirea Ziarul

Publicat

în

Servicii medicale pentru terapia durerii Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății va fi modificată potrivit proiectului de lege adoptat în această săptămână în Camera Deputaților, urmând să fie introdus un nou drept al pacientului asigurat în sistemul medical de stat – acela de a primi servicii medicale pentru terapia durerii. Serviciile medicale pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea