Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Președintele Asociaţiei Crescătorilor de Animale din Cugir a fost găsit spânzurat

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

La primele ore ale dimineţii de marţi, cugireanul M. B. în vârstă de 55 de ani, a plecat de acasă fără să-şi anunţe familia încotro se îndreaptă. Văzând că nu răspunde la telefon, soţia sa a trimis pe ginerele lor să-l caute la o casă de vacanţă situată în zona unor grădini din apropierea Cugirului.

Tânărul a rămas şocat când l-a văzut pe socrul său atârnând spânzurat de creanga unei sălcii aflate în apropierea grădinii. A apelat serviciul de urgenţă al Spitalului din Cugir, care după minute în şir, folosite la procedurile de resuscitare n-a reuşit să-l mai aducă la viaţă. A fost transportat la morga spitalului judeţean pentru necropsie, urmând ca medicul legist sa consemneze cauzele exacte ale morţii.

Rămâne o enigmă pentru comunitate decizia de suicid pe care acesta a luat-o, având în vedere că era un om vesel şi destul de ecilibrat, iar de numele său se leagă multe fapte, demne de un om care a lăsat în urma sa lucruri deosebite. Ca preşedinte al Asociaţiei Orăşeneşti a Crescătorilor de Animale a susţinut construcţia unor stâne moderne în munţii Cugirului, a realizat un târg de animale după standarde europene în localitate, precum şi alte lucruri care îi fac cinste şi rămân în memoria colectivă.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Au fost desemnați câștigătorii concursului „Prietenii pompierilor”: Peste 80 de elevi din Alba au participat în evenimentul educativ și sportiv organizat de ISU Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Au fost desemnați câștigătorii concursului „Prietenii pompierilor”: Peste 80 de elevi din Alba au participat în evenimentul educativ și sportiv organizat de ISU Alba Peste 80 de elevi din județul Alba au participat în evenimentul educativ, tehnico-aplicativ și sportiv, denumit „Prietenii pompierilor” care are ca obiective dezvoltarea capacităţilor de înţelegere şi de apreciere a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea