Rămâi conectat

Politică Administrație

Ioan Florea: „Alba nu e uitată de Guvernul Ponta: s-au trimis cardurile de sănătate, vor veni şi banii pentru renovarea Sălii Unirii!”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Ioan Florea03Prim-vicepreşedintele PSD Alba, Ioan Florea, a amintit în cadrul unei conferinţe de presă despre demersul făcut de Consiliul Judeţean Alba în cadrul Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România, prin care a solicitat sprijin pentru reabilitarea Sălii Unirii, la sărbătorirea a 100 de ani de la Marea Unire. Potrivit lui Ioan Florea, „Alba Iulia nu a fost niciodată uitată de guvernele social-democrate. Spre exemplu, în anul 2003, când s-au împlinit 85 de ani de la Marea Unire din 1918, guvernul de atunci a alocat o sumă importantă, peste 200 de miliarde de lei vechi, bani care au fost utilizaţi pentru reabilitarea Catedralei Reîntregirii Neamului, a Sălii Unirii, a Casei de Cultură a Sindicatelor – la interior şi exterior, a parcul din Cetate, a Casei de Cultură a Studenţilor şi a Gării CFR din Alba Iulia. Locuitorii judeţului trebuie să aibă încredere că la împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire din 1918, Guvernul social-democrat şi viitorul preşedinte al ţării, Victor Ponta, nu vor uita nici de această dată municipiul Alba Iulia şi judeţul nostru. Aşa că îi rugăm pe colegii din opoziţie şi pe cetăţenii judeţului să aibă încredere în noi şi să nu îşi facă griji în privinţa atenţiei pe care Guvernul Ponta o acordă judeţului Alba”.
*Cardurile de sănătate au ajuns şi la Alba
În calitate de director al Oficiului Judeţean de Poştă Alba, Ioan Florea a declarat că din totalul celor 254.500 de carduri de sănătate, care vor fi acordate cetăţenilor judeţului, au sosit primele 50.000 de carduri. Ele au fost triate şi s-au repartizat poştaşilor pentru a fi distribuite în toate localităţile judeţului, până la data de 6 noiembrie. În următoarea perioadă se vor primi şi celelalte carduri, care apoi vor ajunge în posesia cetăţenilor judeţului. Ioan Florea, directorul Oficiului Judeţean de Poştă Alba a explicat că „Poşta Română acordă o atenţie deosebită acestei acţiuni. Fiecare cetăţean este căutat acasă de poştaş de două ori, pentru a i se aduce cardul de sănătate. Dacă după aceste două demersuri o persoană nu este găsită acasă cardul se trimite la un oficiu poştal din localitate, unde este păstrat 20 de zile, timp în care cetăţeanul care nu a fost acasă poate să-l ridice. Dacă în acest termen persoana nu se prezintă pentru a intra în posesia cardului, el se va trimite la Casa de Asigurări de Sănătate Alba, iar cetăţeanul îl va ridica atunci când va avea nevoie de el”. Directorul OJP Alba, Ioan Florea, a adăugat că în cele câteva zile de când sunt distribuite cardurile de sănătate nu au fost probleme deose­bite în predarea acestora asiguraţilor. Ioan Florea susţine că „Alba nu este uitată de Guvernul Ponta: s-au trimis cardurile de sănătate, vor veni şi banii pentru renovarea Sălii Unirii!”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea