Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a IV-a, etapa a 6-a, Himcinschi a debutat cu un succes net pe banca Performanţei Ighiu, 4-1 cu ASC Pianu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Himcinschi Viitorul Santimbru Adorian Himcinschi a debutat cu un succes categoric pe banca noii sale echipe, Performanţa Ighiu, acesta fiind primul meci al antrenorului albaiulian în Liga  a IV-a, după înlocuirea lui Paul Ciucă. Performanţa Ighiu a învins ACS Pianu, scor 4-1 (3-0), zarurile fiind aruncate după prima repriză, golurile fiind marcate de R. Morar (4), S. Turuş (9), Bălaş (27), C. Oltean (77)/ Grecu (70).

Amfitrionii sunt pe poziţia secundă, cu 13 puncte.

*Celelalte rezultate:

*Olimpia Aiud – Inter Ciugud 2-1 (1-0): Antonescu (21 și minutul 90+5)/ P. Dîrjan (48).

Olimpia Aiud este în mare formă și a realizat a 4-a victorie consecutivă în Liga a IV-a, golul fiind marcat în prelungiri! Olimpia Aiud a acumulat 13 puncte și a urcat pe podium.

În celălalt meci, liderul Mureșul Vințu de Jos a învins Rapid CFR Teiuș, 1-0 (1-0): Gavrilă (min. 6) și se menține neînvins.

*Surianu Sebeş -Cuprirom Abrud 2-0 (1-0)

n “Arini”, s-au întâlnit două echipe în criză de rezultate, iar gazdele au reușit să se impună cu scorul de 2-0 (1-0), goluri marcate de Lăcătuș (5) și Diaconu (68, jucător care astăzi împlinește 26 de ani).

Moții au înregistrat a 4-a înfrângere la rând, nereușind revirimentul, iar gazdele au izbutit al doilea succes stagional.

Ţintar:  *duminică, 28 septembrie, ora 16.00: Viitorul Sântimbru – FC Miceşti; ora 17.00: Energia Săsciori – CIL Blaj, Euro Şpring – CS Ocna Mureş, Dalia Sport Daia Română – CSO Cugir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea