Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Accident rutier în apropiere de Sântimbru. Trei autovehicule implicate şi o persoană rănită usor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier s-a produs vineri pe DN1, la intersecţia cu DJ 107B, în afara localităţii Sântimbru. Un şofer care conducea o autoutilitară nu a păstrat distanţa de siguranţă faţă de un autovehiculul din faţă, intrând în coliziune cu acesta. Cel din urmă a fost proiectat într-un alt autoturism oprit pe partea carosabilă. O persoană a fost rănită uşor.

Vineri, 26 septembrie, ora 14.20, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Alba au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe DN 1 intersecţie cu DJ 107B, în afara localităţii Sîntimbru.

La faţa locului poliţiştii au stabilit că I.M., de 44 ani, din comuna Seimeni, judeţul Constanta, în timp ce a condus o autoutilitară, nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de autoturismul condus de R.C., de 70 ani, din comuna Unirea, judeţul  Alba, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul condus de R.C., a fost proiectat în autoturismul condus de S.I, de 54, ani, din comuna Stremţ, judeţul Alba, care era oprit pe partea carosabilă.

Ca urmare a accidentului, R.M., de 66 ani, din comuna Unirea, judeţul  Alba, pasageră în autoturismul condus de R.C, a suferit leziuni corporale uşoare.
Cercetările continuă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

O firmă din Târgu Jiu va păzi Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

O firmă din Târgu Jiu va păzi Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia O firmă de specialitate cu sediul în Târgu Jiu a câștigat licitația organizată de Biblioteca Națională a României pentru paza Bibliotecii Batthyaneum din Alba Iulia. Valoarea de atribuire a acordului cadru este de 852.055 lei pentru o perioadă de patru ani, în timp […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea