Rămâi conectat

Politică Administrație

PDL Alba a pierdut un consilier județean. Cornel Filipescu s-a întors în PSD

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

filipescuConsilierul județean Cornel Filipescu s-a întors în PSD, după ce timp de 10 ani a fost ”găzduit” de democrat-liberalii din Alba care l-au și așezat, în 2012, în fotoliul de ales din Consiliul Județean.

Este cel de-al doilea membru al unui partid din Alba despre care se anunță oficial că a hotărât să beneficieze de ”Ordonanța Migrației”, care permite trecerea la alt partid fără pierderea funcției obținute în urma susținerii politice.

Prim-vicepreședintele PSD Alba, Ioan Florea, care a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că Filipescu s-a decis să se întoarcă la partidul care, de altfel, l-a lansat în cariera politică, făcându-l senator în legislatura 2000 – 2004, a declarat că pe lângă consilierul județean și alți aleși din consilii locale, de la diferite partide, au decis să facă acest pas, dându-l ca exemplu pe Radu Călin,  care a părăsit de curând PP-DD-ul.

Cornel Filipescu a fost membru PSD până în anul 2004 când, după ce a fost ales consilier județean, a demisionat din partid și s-a înscris în PD.

Pentru democrat-liberali plecarea acestuia nu a fost chiar o surpriză și, potrivit președintelui CJ Alba, Ion Dumitrel, decizia luată de acesta ”nici  nu încurcă, nici nu descurcă” activitatea partidului sau a consiliului județean. ”Pe mine nu mă interesează partidul din care fac parte consilierii, ci votul pe care acesta îl dau pentru binele cetățenilor județului Alba”, a spus Ion Dumitrel.

În cadrul partidului Filipescu și-a anunțat plecarea spunând că este o decizie personală care nu are nicio legătură cu vreo nemulțumire privind modul în care se desfășoară lucrurile sau se iau deciziile în PDL.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni Administrația comunei Doștat, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea unui sistem informatic pentru simplificarea procedurilor administrative în primărie. Citește și: Reabilitarea și modernizarea primăriei Doștat: Licitația de aproape jumătate de milion de lei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea