Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

VIDEO: Concertul lui Alifantis, Andrieş, Baniciu şi Vintilă a închis Festivalul Dilema Veche de la Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Cei patru corifei_Festival Dilema Veche (1)Nicu Alifantis, Alexandru Andrieş, Mircea Baniciu şi Mircea Vintilă  au mobilizat câteva mii de oameni la concertul care a încheiat cea de a treia ediție a Fesivalului Dilema Veche, singurul din România organizat de o revistă.

“Tandreţuri pentru femei cu cei patru corifei” este  spectacol cu cel mai mare succes la public, dintre toate cele petrecute în acest weekend la acest festival. S-a simțit la ei bucuria fiecăruia de a cînta în compania unor prieteni cu care împărtăşeşte aceleaşi credinţe şi acelaşi sistem de valori. Nu a lipsit umorul inteligent şi glumele, absolut savuroase pentru audienţă, pe care şi le-au servit unul altuia.

Piața Cetății Alba Carolina și-a mai trecut astfel în palmares o seară pe care spectatori și artiști deopotrivă și-o vor aiminti cu drag.

[nggallery id=2224]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

6-7 iunie 2024: Au început înscrierile pentru cea de-a XX-a ediție a Festivalului Național de Folclor „Strugurele de Aur” din Alba. Perioada de desfășurare și cum se fac înscrieri

Bogdan Ilea

Publicat

în

6-7 iunie 2024: Au început înscrierile pentru cea de-a XX-a ediție a Festivalului Național de Folclor „Strugurele de Aur” din Alba. Perioada de desfășurare și cum se fac înscrieri La Alba Iulia și Jidvei, în perioada 4-8 se va desfășura Festivalul Național de Folclor „Strugurele de Aur,” care va curpinde două secțiuni: soliști volcai și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea