Rămâi conectat

Sport

HCM Rm Vâlcea – HC Alba Sebeș 34-28, într-o partidă de verificare la handbal feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

După ce a participat la turneul de verificare de la Cluj, divizionara secundă HC Alba Sebeș a susținut un nou joc de verificare cu o echipă din Liga Națională, în deplasare cu HCM Rm Vâlcea, preluată recent de Dumitru Muși. Gazdele s-au impus într-un meci-școală cu scorul 34-28 (18-13), acesta fiind al 5-lea joc amical disputat de echipa condusă de Alexandru Weber în compania unor formații de pe prima scenă.
HC Alba Sebeș nu a contat pe Dobromir și B. Bogdan – accidentate, Durac și Cunțan – absente din motive personale, iar în prima repriză s-a accidentat și portarul Stăncuța Guiu, astfel că până la finele partidei a apărat numai Lenuța Mormeci.

Scorul nu reflectă nici pe departe realitatea din teren, rezultatul final nu este concludent. Ne-am mișcat bine din punct de vedere tehnico-tactic, dar am ratat enorm, peste 20 de acțiuni. Să nu uităm că am întâlnit numai adversari din Liga Națională, iar la Rm. Vâlcea am suferit și din pricina efectivului restrâns„, a spus antrenorul Alexandru Weber.

Săptămâna viitoare, HCM Rm Vâlcea va veni la Sebeș, miercuri, pentru un meci în Sala „Florin Fleșeriu”, iar la finele săptămânii sunt programate, tot la Sebeș alte două partide de verificare, cu CSU Reşiţa.

Stagiunea începe în 21 septembrie (debut amânat cu două săptămâni), iar conjudețenele au fost repartizate în Seria B alături de alte 8 echipe: CSM Slatina, SCM Pitești, CSM Bistrița, CSU Reșița, CSU Timișoara, CNOF Rm Vâlcea, Măgura Cisnădiei și CSȘ 2 Baia Mare. În același timp, la masculin, în eșalonul secund va activa Unit Alba Iulia.

Foto Arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Inter Ciugud a câștigat, în premieră, Memorialul “Dragoș Damian”, a 9-a ediție

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Ciugud a câștigat, în premieră, Memorialul “Dragoș Damian”, a 9-a ediție, competiție disputată în menoria fostului căpitan al formației, dispărut acum un deceniu Inter Ciugud a câștigat, în premieră Memorialul „Dragoș Damian”, competiție fotbalistică de suflet ajunsă la a noua ediție, disputată la Ciugud, în memoria fostului căpitan al Interului Ciugud. Au fost prezente […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea