Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO Alba Carolina Cup 2014: Vezi cine a câștigat Supreme Best in Show, titlul de cel mai frumos câine al competiției!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alba Carolina Cup Alba Iulia (96)Supreme Best in Show – cel mai frumos câine al competiției, care a câștigat trofeul “Alba Carolina Cup 2014” este un superb exemplar de Samoyed.

Cea de a II-a ediție a Expoziției Chinologice ”Alba Carolina Cup” 2014, eveniment organizat în acest weekend în șanțurile de Nord ale Cetății s-a încheiat astăzi cu desemnarea câștigătorilor pentru fiecare din cele zece grupe don concurs.

Cîștigătorul de duminică, respectiv titlul de “Best in show” a fost cucerit de un Yorkshire Terrier (FOTO jos). Juriul a avut o misiune grea în desemnarea câștigătorului dintre  Yorkshire Terrier și câștigătorul de ieri, exemplarul de Samoyed.

Alba Carolina Cup Alba Iulia (93)Criteriile luate în considerare de juriul format din arbitri naționali și internațional au fost frumusețea, capacitatea de lucru, indicatorii fizici, personalitatea, dar și capacitatea handler-ilor de a relaționa cu ei, premiile fiind acordate în funcție de sex, de grupe de vârsă și de rase.

Organizatorii și sutele de participanți și-au exprimat aprecierea pentru locația acestui festival și au promis ca anul viitor evenimentul va fi de o și mai mare amploare.

Evvenimentul care a reunit la Alba Iulia 800 de crescători de câini din țară și străinătate este organizat de Asociația Chinologică din România, în colaborare cu Asociația Chinologică Alba și Primăria Municipiului Alba Iulia.

[nggallery id=2182]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Gimnasta Daria Mihaiu, din Alba, medalie de aur la „Cupa Cetății” organizată în Deva: Urmează să participe la Cupa Mondială din Japonia

Bogdan Ilea

Publicat

în

Gimnasta Daria Mihaiu, din Alba, medalie de aur la „Cupa Cetății” organizată în Deva: Urmează să participe la Cupa Mondială din Japonia „Cupa Cetății” a fost organizată la Deva și a reunit peste 200 de sportivi de la 22 de cluburi din toată țara. Medalia de aur a fost obținută de către cugireanca Daria-Alexandru Mihaiu, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea