Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Alba Iulia: Primăria a dispus amenajarea a 3 puncte de prim-ajutor pentru persoanele afectate de caniculă

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În urma atenționării emise de ANM, care prognozează depășirea indicelui de confort termic și temperaturi ridicate în Alba Iulia, în intervalul 13-14 august, primarul Mircea Hava a dispus amenajarea a trei puncte de prim-ajutor deservite de angajați ai primăriei și de Crucea Roșie.

Acestea sunt amplasate în holul Casei de Cultură a Studenților, pe Bulevardul Transilvaniei (vis-a-vis de BCR) și în vecinătatea Casei de Pensii Alba, între orele 10.00 – 18.00, și asigură distribuția de apă potabilă îmbuteliată și verificarea tensiunii arteriale.

În funcție de atenționările meteo se va dispune amplasarea de astfel de centre de prim-ajutor și în perioada următoare”, precizează Mihai Coșer, purtător de cuvânt al Primăriei Alba Iulia.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | A spart un EasyBox din Alba Iulia și a sustras un colet: Bărbat din Zlatna, prins în flagrant de polițiști și reținut. Nu ar fi la prima faptă de acest gen

Ziarul Unirea

Publicat

în

A spart un EasyBox din Alba Iulia și a sustras un colet: Bărbat din Zlatna, prins în flagrant de polițiști și reținut. Nu ar fi la prima faptă de acest gen Un bărbat din Zlatna a spart un EasyBox din Alba Iulia și a sustras un colet. A fost prins în flagrant de polițiști și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea