Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Pompierii din 5 județe se întrec la Alba Iulia, la concursul profesional organizat de ISU Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

concurs pompieri100Prima zi a concursului profesional – faza zonală, organizat de ISU Alba, a aliniat la start 50 de pompieri din Alba, Hunedoara, Bihor, Arad şi Timiş. Aceștia trebuie să susţină mai multe probe practice, în care au de trecut prin situaţii asemănătoare celor cu care se confruntă în munca de zi cu zi.

Astăzi s-au desfășurat două din cele 4 probe ale competiției – escaladarea unui turn de instrucție de 13 m înălțime și ştafeta unde, fiecare echipă, formată din 4 concurenţi, a avut de parcurs un traseu de 400 de metri lungime, cu diverse obstacole.

Alte două probe – pista cu obstacole pe 100 metri și realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă – se vor desfășura mâine, începând cu ora 8.00, pe stadionul Cetate. Tot mâine, la finalul concursului, va avea loc și festivitatea de premiere.

Competiția este o reuşită şi din prisma performanţelor sportive, şi pentru că timpul a ţinut cu noi. Sper că mâine se va derula la acelaşi nivel de sportivitate şi de performanţă şi la sfârşit cei mai buni vor pleca la faza naţională”, a declarat comandantul ISU Alba, col. Dorel Sofica.

[nggallery id=2138]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Întreținerea anvelopelor de vară: Când și cum să le înlocuiești pentru siguranța ta

Bera Larisa

Publicat

în

Întreținerea anvelopelor de vară: Când și cum să le înlocuiești pentru siguranța ta Anvelopele sunt unele dintre cele mai importante elemente de siguranță ale mașinii. Totuși, fiind confecționate din cauciuc, acestea se uzează în timp și necesită înlocuire după o anumită perioadă. Află la câți kilometri ar trebui schimbate anvelopele de vară și în ce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea