Rămâi conectat

Actualitate

Tineri din Alba Iulia prinși de polițiști la scurt timp după ce încercaseră să dea o spargere

Bogdan Presecan

Publicat

în

Doi tineri care intenţionau să comită un furt au fost identificați cu operativitate de poliţiştii albaiulieni

Azi-noapte, la ora 01.45,  Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că  două persoane necunoscute încearcă să pătrundă  în incinta unui imobil situat pe o strada a municipiului Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, “la faţa locului s-a deplasat o patrulă de siguranţă publică care, constatând  că una dintre uşile imobilului prezenta urme de forţare, a efectuat verificări în zona respectivă, reuşind să identifice un minor de 16 ani şi pe A.S., de 21 de ani, ambii din municipiul Alba Iulia, bănuiţi de săvârşirea acestei fapte.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativa la „furt calificat”, faptă prev. şi ped. de art.228 alin. 1şi art.229, alin. 1, lit b,  din Codul penal.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național Examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024, începe luni, 1 iulie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 2 iulie se va desfășura proba obligatorie a profilului (discipline, în funcție de profil: Matematică și Istorie), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea