Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Radu Andone rămâne jucător la Olimpia Aiud, de unde îi vrea la Industria Galda de Jos pe pe Ilea şi R. Szabo

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Radu Andone Industria Galda de Jos2Radu Andone a preluat divizionara terţă Industria Galda de Jos ca şi antrenor, dar are posibiliatea să-şi continue activitatea ca şi fotbalist, având numai 35 de ani.

Ineditul situaţiei este dat de faptul că Radu Andone va activa ca antrenor la Galda de Jos şi va continua să joace în Liga a IV-a, la Olimpia Aiud, fosta sa formaţie ca antrenor. „Ne-am interesat la AJF Alba şi e posibil acest lucru. Noi vrem să colaborăm în continuare, într-o formă sau alta cu Radu Andone şi Industria Galda de Jos”, a spus Ioan Demeter, oficialul „olimpicilor”. De altfel, portarul R. Szabo şi mijlocaşul Ilea sunt doriţi în curtea nou-promovatei în Liga a 3-a.

De la Galda de Jos este foarte probabil să plece Cristian Bodea, al doilea marcator al Ligii a IV-a, aflat foarte aproape de a semna cu nou-promovata Colorado Şpring.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea