Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE/ Accident rutier la Lupșa: Un bărbat a fost acroșat de un autoturism, în centrul comunei

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost rănit, duminică după-amiază, în urma unui accident rutier produs în centrul comunei Lupșa.

Potrivit polițiștilor acesta a fost lovit de un autoturism care a părăsit (din motive aflate în cercetare) partea carosabilă.

Victima a primit îngrijiri medicale la fața locului, după care a fost transportat la Spitalul din Câmpeni.

UPDATE 1: Din primele informații de la locul accidentului rezultă că șoferul unui autoturism Dacia, înmatriculat în Alba, a pierdut controlul direcției de mers și l-a lovit pe bărbatul aflat pe marginea drumului.

Polițiștii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

UPDATE 2: ”La faţa locului poliţiştii au stabilit că S.A., de 37 de ani din oraşul Cîmpeni, în timp ce a condus o autoutilitară pe direcţia Baia de Arieş – Cîmpeni, din cauza oboselii, a părăsit partea carosabilă, a pătruns pe acostament, unde l-a acroşat pe G.G., de 41 de ani, din comuna Lupşa, judeţul Alba. Ca urmare a accidentului G.G., a fost transportat la Spitalul orăşenesc Cîmpeni pentru acordarea de îngrijiri medicale, stabilindu-se că a suferit leziuni corporale în zona craniană, coloanei vertebrare şi membrului inferior drept. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rezervația naturală Piatra Corbului din Roșia Montană: O comoară geologică cu forme unice și istorie antică

Bera Larisa

Publicat

în

Rezervația naturală Piatra Corbului din Roșia Montană: O comoară geologică cu forme unice și istorie antică Rezervaţia Piatra Corbului, este o rezervaţie naturală de tip mixt, aflată în judeţul Alba, pe teritoriul administrativ al comunei Roşia Montană. Această zonă protejată se întinde pe o suprafață de 5 hectare și se situează la altitudinea de 1.100 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea