Rămâi conectat

Politică Administrație

Decizii importante pentru consilierii județeni din Alba. Vezi proiectele de hotărâre supuse votului aleșilor!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Consilierii județeni din Alba sunt convocați în şedinţă ordinară pe data de 31 iulie 2014, în sala „Mihai Viteazul” a Palatului administrativ din municipiul Alba Iulia.

Sedinta CJ AlbaPrintre proiectele de hotărâre afalte pe ordinea de zi se numără cele privind aprobarea suplimentarii cotizatiei Judetului Alba, pe anul 2014, la Asociatia „Clubul Sportiv de Tenis Alba-Cugir” și la Asociatia „Clubul Sportiv de Volei Alba-Blaj”.

Cele mai importante decizii sunt legate însă de modificările privind stabilirea de taxe locale si tarife datorate bugetului general al Judetului Alba in anul 2014; de aprobarea achizitionarii de servicii de consultanta si reprezentare juridică din mediul privat; de adoptarea „Strategiei de Dezvoltare a Judetului Alba pe perioada 2014-2020” sau de aprobarea acordării de sprijin financiar unor unitati de cult din Judetul Alba apartinand cultelor religioase recunoscute din Romania.

Proiectele aflate pe ordinea de zi a ședinței:

1. Proiect de hotarare privind actualizarea Programului judetean de transport public de persoane prin curse regulate pentru perioada 2008-2013, in Judetul Alba, prelungit prin Hotararile Consiliului Judetean Alba nr. 230 din 23 decembrie 2013 si nr. 105 din 29 mai 2014.

 

2. Proiect de hotarare privind actualizarea Monografiei economico-militara a Judetului Alba.

 

3. Proiect de hotarare privind modificarea Statului de functii al Directiei Publice Comunitare de Evidenta a Persoanelor Alba.

4. Proiect de hotarare privind modificarea Organigramei si a Statului de functii ale Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia.

 

5. Proiect de hotarare privind insusirea Strategiei Judetene Antidrog Alba 2013-2020 si a Planului de actiune pentru implementarea Strategiei Judetene Antidrog Alba in perioada 2013-2016.

6. Proiect de hotarare privind aprobarea Actului Aditional nr. 7 la Acordul de participare nr. 14307/5104/499/06.07.2006 incheiat intre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Alba, Directia de Asistenta Sociala Alba Iulia si Asociatia Filantropia Ortodoxa Alba Iulia.

 

7. Proiect de hotarare privind aprobarea suplimentarii cotizatiei Judetului Alba la Asociatia „Clubul Sportiv de Tenis Alba-Cugir”, pe anul 2014.

8. Proiect de hotarare privind aprobarea suplimentarii cotizatiei Judetului Alba la Asociatia „Clubul Sportiv de Volei Alba-Blaj”, pe anul 2014.

 

9. Proiect de hotarare privind acordarea de sprijin financiar unor unitati de cult din Judetul Alba apartinand cultelor religioase recunoscute din Romania.

10. Proiect de hotarare privind aprobarea documentatiei tehnico-economice Studiu de fezabilitate pentru obiectivul de investitii „Microcentrală hidroelectrică aducţiune apă brută Petreşti”.

11. Proiect de hotarare pentru modificarea si completarea Hotararii Consiliului Judetean Alba nr. 198/24.10.2013 privind stabilirea de taxe locale si tarife datorate bugetului general al Judetului Alba, in anul 2014, cu modificarile si completarile ulterioare.

12. Proiect de hotarare privind aprobarea conturilor de executie ale bugetului local al Judetului Alba, bugetului creditelor interne si bugetelor institutiilor publice si activitatilor finantate integral sau partial din venituri proprii, pentru trimestrul II al anului 2014.

 

13. Proiect de hotarare privind rectificarea bugetului general al Judetului Alba, a bugetului propriu al Judetului Alba si a bugetelor institutiilor publice si activitatilor finantate integral sau partial din venituri proprii, pe anul 2014.

14. Proiect de hotarare privind aprobarea achizitionarii de servicii de consultanta si reprezentare juridica.

 

15. Proiect de hotarare cu privire la adoptarea „Strategiei de Dezvoltare a Judetului Alba pe perioada 2014-2020”.

16. Întrebări, interpelari, declaraţii politice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea