Rămâi conectat

Politică Administrație

Ponta îl bate pe Iohannis și în sondajele PNL

Dragoş Suciu

Publicat

în

Untitled2Rezultatele unui studiu realizat de IRSOP la comanda PNL în perioada 10-17 iulie 2014 arată că Victor Ponta ar aduna 32% din voturile valabil exprimate, în vreme ce rivalul său, Klaus Iohannis 21%.

Tăriceanu s-ar situa pe poziția a 3-a, cu 10%, iar Geoană, Cristian Diaconescu sau Antonescu ar obține doar 6%.

Dacă cei doi ar ajunge în turul secund, Victor Ponta ar câștiga bătălia pentru Cotroceni cu 49% din voturi, iar Iohannis ar obține 43%. 7% nu ar vota în această confruntare, iar 1%, au spus ”nu știu”

Sondajul a fost publicat de stiripesurse.ro.

Un al doilea sondaj, realizat tot la comanda PNL și publicat de stiripesurse.ro arată că Victor Ponta ar obține 39,3%, Klaus Iohannis 27,3%, Cristian Diaconescu 6,9%, Călin Popescu Tăriceanu, 4,9%, Dan Diaconescu – 3,9%, Cătălin Predoiu – 3,6%, Crin Antonescu – 3,1%, Kelemen Hunor – 2,9%, Corneliu Vadim Tudor – 2,8%, iar Mihai Răzvan Ungureanu – 1,2%. 4,1% ar fi votat un alt candidat.

Sondajul realizat la comanda PNL arată că Victor Ponta ar câștiga turul doi în fața lui Iohannis cu 51%.

[nggallery id=2097]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Undă verde de la APM Alba pentru realizarea Centurii ocolitoare de pe latura de Nord a municipiului Alba Iulia: Unde vor fi realizate giratorii, pasaje, viaducte și un pod

Ziarul Unirea

Publicat

în

Undă verde de la APM Alba pentru realizarea Centurii ocolitoare de pe latura de Nord a municipiului Alba Iulia: Unde vor fi realizate giratorii, pasaje, viaducte și un pod Autoritatea competentă pentru protecția mediului Alba a decis, ca urmare a consultărilor desfășurate în cadrul ședinței Comisiei de analiză tehnică din data de 6 august 2024 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea