Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Un șofer de TIR din Aiud a bulversat traficul pe un drum din județul Argeș

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un TIR condus de un aiudean a creat mari probleme, în noaptea de luni spre marți, pe DN 73C, în județul Argeș. Dispeceratul Apeluri de Urgenţă 112 a fost sesizat că pe raza comunei Ciofrângeni (în zona Piatra), drum ce face legătura între Curtea de Argeş şi Rm. Vâlcea, se află un autotren care a blocat circulaţia.

La fața locului polițiștii au constatat că P.A., de 30 de ani, din municipiul Aiud, a condus autovehiculul care tracta o remorcă încărcată cu 20 de tone de zahăr, iar la km. 54 a pătruns pe un sector de drum semnalizat cu restricţie de 7,5 tone, remorca autotrenului a derapat şi a blocat traficul rutier. Pentru ocolirea respectivului sector de drum circulația a fost deviată timp de mai multe ore.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit IPJ Argeș, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional conform art. 147 pct. 2 din H.G. 1391/2006, cu amendă în valoare de 180 lei.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea