Ce se întâmplă cu Bazinul Olimpic din Alba Iulia – GALERIE FOTO
Deschiderea Bazinului Olimpic va fi cu siguranță unul dintre cele mai importante evenimente ale verii în județul Alba. Cu toate că termenele nu au fost respectate întocmai, reprezentanții Primăriei Alba Iulia au dat asigurări că obiectivul va funcționa în luna iulie a acestui an.
Administratorii obiectivului ne-au informat astăzi că lucrările sunt pe ultima sută de metri, se mai fac doar câteva ”retușuri” și când totul va fi gata ”îi vom da drumul”.
”Mai sunt câteva lucruri de pus la punct din toate constatările. Mai trebuie să vină o analiză a apei de la un laborator din București. Mai e de făcut un training cu angajații. Luna aceasta îi dăm drumul, suntem pe ultima sută de metri”, a spus astăzi, purtătorul de cuvânt al primăriei, Mihai Coșer.
În ședința Consiliului Local din 20 iunie, când s-a aprobat regulamentul de funcționare, viceprimarul Paul Voicu a spus că obiectivul se va deschide în perioada 3-10 iulie cu o competiție la care va fi invitată presa și elevii Liceului cu Program Sportiv.
Astfel cei în măsură să răspundă la întrebările venite din partea cetățenilor nu au mai înaintat o dată spre deschidere, însă își mențin afirmația conform căreia albaiulienii și turiștii vor înota în această lună de vară în Olimpic.
Bazinul va funcționa de luni până duminică pentru agrement între orele 6.30 – 21.00.
Accesul în incinta bazinului se face contra cost, numai pe baza de brățară magnetică. Beneficiarii sunt obligați să aibă asupra lor în permanență brățara magnetică și dovada achitării taxei de utilizare a Bazinului Olimpic.
Brățările magnetice se eliberează pe zile și pe interval orar (ședință), în ordinea solicitărilor, durata unei ședințe fiind de două ore. Brățările magnetice se pot elibera pentru o singură ședință sau în regim de abonament pentru mai multe. Este obligatorie purtarea brățării magnetice primite și utilizarea acesteia la toate porțile magnetice din bazin. Angajații bazinului sunt îndreptățiți să verifice oricând biletele de intrare, iar clienții sunt obligați să le prezinte.
Este interzis accesul în ținută de strada pe suprafețele destinate exclusiv desfășurării activității sportive sau de agrement
Înainte de intrarea în apă, beneficiarul este obligat să urmeze să urmeze circuitul igienico-sanitar necesar. În bazin se va folosi numai echipament adecvat fiind și acceptat de normele și reglementările în vigoare.
Beneficiarii vor efectua periodic analize epidemiologice, respectiv o dată la șase luni. Administratorul își rezervă dreptul de a solicita actualizarea analizelor medicale indiferent de data emiterii acestora, la existența oricăror suspiciuni cu privire la starea de sănătate a persoanei respective li interzicerea accesului în bazin până la prezentarea acestora.
Sunt interzise în incinta bazinului: consumul de alimente si băuturi. Fumatul, cu excepția locurilor special amenajate. Accesul minorilor neînsoțiți sau nesupravegheați. Prezența persoanelor în stare de ebrietate sau sub influența substanțelor halucinante. Introducerea obiectelor contondente și periculoase. Accesul cu animale de companie. Săritul, stropitul sau jocul cu mingea în bazin, sau orice alte activități care produc disconfort altor beneficiari. Blocarea căilor de acces. Folosirea saunelor de către copiii sub 14 ani.
Nerespectarea de către beneficiari a obligațiilor prevăzute în regulament se sancționează în cazul săvârșirii pentru prima dată a unei abateri cu avertisment, iar în caz de repetare a abaterii sau a săvârșirii unei alte abateri într-un interval de 7 zile, cu anularea abonamentului sau a dreptului de folosință, după caz și interzicerea dreptului de utilizare a Bazinului Olimpic pentru o perioadă de până la trei luni
În cazul producerii de pagube din culpă sau din cauza exploatării defectuoase a bunurilor din dotare, persoanele stabilite vinovate vor suporta integral paguba produsă.
Tarife:
Intrare bazin pentru copii, elevi, studenți la zi, pensionari, șomeri – 5 lei/ședința de două ore
Intrare bazin pentru adulți – 12 lei/ședința de 2 ore
Intrare saună pentru elevi, student la zi, pensionari, șomeri – 5 lei/15 minute
Intrare saună pentru adulți – 10 lei/15 minute
Abonament intrare bazin pentru copii, elevi, student la zi, pensionari șomeri (durata unei ședințe fiind de două ore):
Pentru 10 ședințe: 42 de lei
Pentru 20 ședințe: 75 de lei
Pentru 30 de ședințe: 105 lei
Abonament intrare bazin pentru adulți (durata unei ședințe fiind de două ore)
Pentru 10 ședințe: 100 lei/ 2 ore
Pentru 20 de ședințe 180 lei/ 2 ore
Pentru 30 de ședințe 250 lei/ 2 ore
Abonament saună elevi, studenți la zi, pensionari, șomeri (durata unei ședințe fiind de 15 minute)
Pentru 10 ședințe: 40 lei
Pentru 20 de ședințe 75 de lei
Pentru 30 de ședințe 100 lei
Tarif închiriere culoar bazin program inițiere (maxim 15 persoane) – 80 lei/oră
Tarif închiriere locația cafenea (preț pornire licitație) 8 lei/ mp/zi
Tarif închiriere sală forță (preț pornire licitație): 6 lei/mp/zi
Tarif închiriere cabinet masaj (preț pornire licitație) 6 lei/mp/zi
Tarif închiriere spații antrenori, arbitri: 2 lei/mp/zi
Tarif închiriere magazine: 1 lei/mp/lună
[nggallery id=2055]
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Ştirea zilei
Cristian Păun, profesor ASE originar din Alba. Despre aur, moneda Bitcoin și NFT-uri: „Prost ești dacă te chinui să mai produci cartofi”
Cristian Păun, profesor ASE originar din Alba. Despre aur, moneda Bitcoin și NFT-uri: „Prost ești dacă te chinui să mai produci cartofi” Cristian Păun, profesor universitar în cadrul Academiei de Studii Economice București, originar din județul Alba, revine în atenția publicului cu un nou avertisment, de această dată cu privire la reforma sistemului monetar actual […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Ovidenia, prima sărbătoare de la începutul Postului Crăciunului
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie, Ziua Mondială a Salutului. Cel mai popular cuvânt de salut este „Hello”
-
Ştirea zileiacum 5 zile
PROGRAMUL zilei de 1 decembrie 2024, Ziua Națională, la Alba Iulia: Paradă militară, concert Andra și focuri de artificii
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 Noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Tradiţii şi superstiţii de Sărbătoarea Luminii
-
Opinii - Comentariiacum 3 ore
23 noiembrie – Zborul Marii Uniri: Povestea aviatorului mort în anonimat, care a zburat la -40 de grade cu documentele Marii Uniri de la 1 decembrie 1918
-
Opinii - Comentariiacum 4 zile
19 noiembrie: Ziua internațională a BĂRBATULUI. Tradiții în lume specifice sărbătorii