Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Olanda – Argentina, cândva o finală, miercuri semifinală la CM de fotbal 2014

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

OlandaArgentina a învins astăzi Belgia, scor 1-0 şi s-a calificat în semifinalele Campionatului Mondial de fotbal, organizat de Brazilia. Messi şi compania vor întâlni miercuri Olanda, formaţie care s-a impus cu greu în faţa Costa Ricăi, surpriza competiţiei. „Portocala Mecanică” a trecut de frumoasa echipă din America-Centrală, dupa lovituri de la departajare 4-3, scorul în cele 120 de minute fiind 0-0.

Costa Rica a demonstrat încă o dată că prezența sa în această fază a competiției nu a fost un accident, rezistând eroic în faţa lui Van Persie şi compania. Fără să ameninţe poarta olandezilor, Costa Rica a împins meciul în prelungiri, pe când batavii au ratat foarte multe ocazii de gol, având două bare şi foarte multe şuturi stopare de portarul costa rican. În minutul 116, central-americanii au ratat o bună oportunitate de a marca, însă portarul olandez a avut o intervenție senzaţională. În minutul 118, Sneijder a tras din afara careului, mingea lovind transversala.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Van Gahl şi-a demonstrat măiestria în ultimul minut de joc, schimbând portarii, Krul reușind să pareze două lovituri de departajare. Costa Rica a părăsit competiția în aplauzele tuturor.

Program: marţi, ora 23.00, Brazilia – Germania, iar miercuri, ora 23.00 Argentina – Olanda.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea