Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Costa Rica continuă supriza la Campionatul Mondial: a eliminat Grecia la penalty-uri și e în sferturi cu Olanda!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Round of 16 - Costa Rica vs GreeceCosta Rica rămâne surpriza Mondialelor din Brazilia după ce s-a calificat între primele 8 formații, eliminând Grecia.

Această mică națiune a lăsat acasă Italia și Anglia și a învins Grecia la loviturile de departajare, scor 5-3, deși a jucat în inferioritate aproape o oră din meci, iar acum bate la porțile semifinalelor!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cel mai surprinzător meci din optimile de finală ale Campionatului Mondial 2014, Costa Rica – Grecia a fost tranșat după prelungiri și loviturile de pedeapsă, veteranul Gekas ratând pentru eleni.

Câștigătoarea din această partidă va juca împotriva Olandei, care tot duminică s-a calificat dramatic în sferturile de finală, după ce a câștigat cu 2-1 în fața naționalei din Mexic, meci programat în 5 iulie, la Salvador. Al fost al doilea joc al optimilor în care numele calificatei a fost decis la penalty-uri, după cel dintre Brazilia și Chile.

*Iar dramatism

Grecii au egalat în ultimul minut al timpului regulamentar, prin Papastathopoulos (90+1), după ce Costa Rica, revelația acestui mondial a deschis scorul în minutul 51 (Ruiz). Gruparea caraibeană  a jucat în inferioritate din minutul 66, când Oscar Duarte a fost eliminat.

Echipa lui Fernando Santos, care a eliminat România din barajul pentru Cupa Mondială (3-1, 1-1) și se află în fața tricolorilor și în preliminariile CE 2016 a fost învinsă de revelația acestui mondial.

Se mai joacă în optimi:

*luni, 30 iunie: Franța – Nigeria, 19:00, Brasilia

Germania – Algeria, 23:00, la Porto Alegre

*marți, 1 iulie: Elveția – Argentina, 19:00, Sao Paulo

SUA – Belgia, 23:00 (la Salvador)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea