Rămâi conectat

Ştirea zilei

Adolescentul din Valea Lungă suspectat că a violat un copil de 3 ani – cercetat în stare de arest preventiv

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Ş.V.L., de 15 ani, din comuna Valea Lungă, judeţul Alba, cercetat într-un dosar penal, privind o infracțiune de viol asupra unui minor de 3 ani, din aceeaşi localitate, va rămâne în arest pentru cel puțin 30 de zile.

În urma concluziilor medico legale formulate în cauză privind victima şi a expertizei psihiatrice a autorului, prin care s-a constatat că la data comiterii faptei acesta avea discernământ, în data de 26.06.2014, Ş.V.L. a fost prezentat Judecătoriei Blaj, cu propunere de arestare preventivă.

Magistraţii au emis pe numele său mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de viol, faptă prevăzută şi pedepsită de art.  218 alin.1  şi 3, lit. c cu aplicarea art.113 din Cod Penal.

Reamintim că în data de 23 iunie a.c. polițiștii din Valea Lungă au demarat o anchetă penală pe numele adolescentului suspectat că și-ar fi abuzat sexual nepoțelul, de doar 3 ani.

Sesizarea a fost făcută de familia victimei, care îngrozită de situație, a decis să îl ducă pe copil la spital pentru o evaluare medicală complexă, care să stabilească cu exactitate dacă, și în ce fel, s-a produs abuzul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba a fost GĂSITĂ

Bera Larisa

Publicat

în

Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba a fost GĂSITĂ Cătelușa Golden Retriver, Yukanna, a fost găsită vineri seara. Aceasta a fost dată dispărută joi, în zona Galda de Sus. Citește și: FOTO | S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea